fbpx

Zelfontwikkeling voor meer zelfvertrouwen en acceptatie

Jouw persoonlijke groei is onze missie

recensie-sta-je-vrouw-coaching

Iets wat therapieën niet voor mij konden betekenen, geeft deze cursus mij wel. Eindelijk begin ik mezelf beter te begrijpen en de redenen waarom ik bepaalde dingen denk of doe!

recensie-life-coaching-fitness

Sta je vrouw is nu al de beste investering van 2020 en 2021 bij elkaar! Deze cursus laat me nadenken over de dingen die ik écht wil doen en hoe ik dit kan doen. 

recensie-sta-je-vrouw-coaching

Binnen de cursus worden er vragen gesteld die me echt aan het denken zetten over de toekomst. Het verleden is geschreven en middels dit programma start ik aan de toekomst. 

Iedere maand doneren wij 30% van de opbrengsten aan een goed doel

sta-je-vrouw-cursus

Wij houden van het bijdragen aan andermans leven en via onze donatie formule maken wij het mogelijk om met iedere cursus twee mensen te ondersteunen.

Terwijl jij de volle 100% uit de cursus haalt, geven wij weer 50% van jouw investering door aan een ander. 

In de maand mei zal dit bedrag gaan naar Stichting ALS, ‘Team Scheeren’. Een team wat net de diagnose ALS in hun gezin heeft moeten ontvangen en een korte tijd later meteen in actie komt richting de ‘Tour Du ALS’. Met de wens dat anderen gezinnen in de toekomst dit niet meer hoeven mee te maken.

Omdat wij dit een prachtig initiatief vinden doneren wij 50% van onze opbrengsten deze maand aan onderzoek naar ALS om het vooruitzicht van deze ziekte in de toekomst te kunnen verbeteren. 

Wil jij de cursus niet voor een scherpe prijs aanschaffen, maar wel doneren. Dan kun je dat hieronder doen of lees verder voor informatie over de cursus.

Een programma naar meer geluk, vertrouwen en rust

Een psychologisch onderbouwd programma voor meer zelfvertrouwen en resultaat. 

Uitvoerbaar op eigen tempo en in combinatie met andere fysieke- en mentale trajecten.

Onderbouwde onderwerpen met een videolessen, theorie en reflectie opdrachten. 

Leer jezelf opnieuw uit te vinden en start het leven te leven wat jou gelukkig maakt.

Logo-Evi-Evers-life-performance-coaching

Het leven is te kort om niet jezelf te zijn

We hebben niks te zeggen over de levensduur die we krijgen. We hebben alles te zeggen over de levenskwaliteit die we gebruiken. De maatschappelijke druk is hoger dan ooit. We moeten van alles doen, terwijl we eigenlijk gewoon willen zijn. We moeten socialer zijn, om vervolgens weer meer pit te tonen. We moeten vertragen, om vervolgens weer te versnellen. We moeten groeien, om vervolgens weer te moeten remmen. We moeten vrouwelijk blijven, terwijl we tegelijkertijd meer direct moeten handelen. Wij geloven erin dat je helemaal niets hoeft. Behalve het uitvinden van wat je wilt. Om vervolgens ook te krijgen wat je wilt.

evi-evers-contact

In iedere seconde valt er veel te verliezen, daardoor valt er ook veel te halen

De afgelopen zes jaar hebben wij honderden dames mogen begeleiden naar meer zelfvertrouwen en meer levensgeluk. 

Vanaf een jonge leeftijd zijn ik (Evi, psycholoog) en Hanneke (coach) geconfronteerd met de kwetsbaarheid van het leven in zowel duur als kwaliteit. 

..Beide hebben wij ons eigen verhaal en beide hebben wij een realisatie van het leven; dood gaan we allemaal, des te belangrijk het is om daarvoor ook écht te leven.  

Sta Je Vrouw staat voor de bloei van het leven en het vieren van het leven. Een programma waarbij we jou dichter bij jezelf brengen om iedere seconde van de dag te plukken.

Jaren zien wij vrouwen voorbij komen die zichzelf continue te kort doen ter bescherming van anderen en ter beschadiging van zichzelf. 

.. het juiste moment om eens te zeggen waar het op staat

.. het juist moment om dromen achterna te gaan

.. het juiste moment om tegengas te geven 

.. het juiste moment tot de maat écht vol is

Ze blijven alsmaar wachten op de perfecte omstandigheden voor geluk en wij hopen dat je deze omstandigheid pakt en hem perfect maakt.

Betaalbaar, inzichtgevend en levens veranderend

Module 1: identiteit

Module 2: relaties

Module 3: gedrag

Module 4: leiderschap

Gebaseerd op verschillende modellen

Wil jij verzekert zijn van jouw plek en tegelijkertijd bijdragen aan onderzoek naar ALS doneren?

0
SJV members
0
Onderwerpen bibliotheek
0
Dagen plezier
sta-je-vrouw-cursus
Logo-Evi-Evers-life-performance-coaching

Dit is wat jij zult leren in onze lessen

De cursus om jouw leven te veranderen

Levenslang toegang tot de cursus
€87
64
00
Eenmalig
  • Levenslang toegang tot alle Sta Je Vrouw onderwerpen
  • Inzicht in een groeiende database van video's en lezingen
  • Bij aankoop gratis toegang tot onze community
  • 25% korting op de praktijkdag

Liever naar onze SJV praktijkdag?

Een complete dag voor verandering
149
00
Eenmalig
  • Binnen één dag alle tools om jouw leven te veranderen
  • Groei en begeleiding van onze sta je vrouw coaches
  • Focus op identiteit, relaties, gedragsverandering en leiderschap
  • In een groep van krachtige dames transformeren
logo-vrouwelijk-leiderschap

Wanneer je jezelf inschrijft voor het programma zal je een mail ontvangen die jou toegang geeft tot onze online omgeving. In deze omgeving zijn alle onderwerpen geplaatst en zal jij wekelijks toegang tot een nieuw onderwerp krijgen.

Toegang heb je levenslang. Het doel van onze cursus is om jou tools te geven waar jij de rest van jouw leven waarde uit kunt halen. Deze tools blijven levenslang beschikbaar voor jou, ook wanneer je hier later nog eens naar terug wilt keren.

Ontzettend! Het programma is dusdanig samengesteld dat het jou stap voor stap meeneemt in jouw eigen leven. Daar bovenop krijgen alle deelnemers gratis toegang tot onze praktijkdag en live sessies.

Tijdens deze sessies gaan we de diepgang in met jouw verkregen inzichten!

De meeste mensen in ons programma geven aan ongeveer 1-1,5 uur per week bezig te zijn met het weekonderwerp van de cursus. Dit geldt voor het bekijken van de videoles, het lezen van de theorie en het uitvoeren van de opdrachten.

Ja! Wij zijn overtuigd van ons programma en zien dat het in de praktijk echt werkt. Voldoet het programma niet aan jouw verwachting, dan kun je tot 14 dagen na aankoop jouw volledige bedrag terug vragen! 

Doorbreek jij de cirkel en ga je op pad naar jezelf?

Wij weten dat sommige mensen dit volledige stuk zullen lezen, om vervolgens geen actie te ondernemen. Het mooie is dat er tegelijkertijd ook vele personen zullen zijn die besluiten de kans te pakken en besluiten dat hun tijd NU is. 

Het leven wacht niet op ons en iedere tijd dat we wachten is tijd die verloren gaat.

Je bent nu onderaan de pagina, hebt alles gelezen en wellicht meerdere keren bekeken. De research is gedaan en enkel de actie dient nog genomen te worden.Stap jij in voor verandering of stap je uit om te blijven proberen? De keuze is nu aan jou.