fbpx

Leren via onze blogs

Meer zelfvertrouwen krijgen? Deze tips helpen je daarbij!

In dit artikel ga je leren wat zelfvertrouwen is en hoe het terug te vertalen is naar het hebben van vertrouwen in jezelf. Het gevoel van vertrouwen of het gebrek daarvan heeft een functie en het is aan jou om te onderzoeken of jouw gebrek aan zelfvertrouwen nog een functie heeft. We onderscheiden hierin 3 fases: de starters fase, de oefenen fase en de master fase. Het is logisch dat je in de starters fase nog niet van volledig zelfvertrouwen spreekt, daartegenover staat dat je dit in de master fase wel zou moeten hebben.

Lees verder »

ADHD en slaap: het kan best lastig zijn!

Meer dan 80% van de mensen met ADHD heeft ook te maken met slaapproblemen. In de groep ADHD’ers met hyperactiviteit ligt dit percentage zelfs nog hoger. Een zorgwekkend hoog aantal binnen één groep, vooral wanneer je bewust bent van alle gezondheidsnadelen. In dit artikel bespreek ik dan ook waar slaapgebrek vandaag komt en hoe je dit kunt oplossen.

Lees verder »

12 denkfouten die jij kunt gebruiken

Denkfouten zijn veelvoorkomende gedachten die regelmatig een kern van waarheid bevatten, maar vaak wel heel kort door de bocht of generaliserend werken. In dit artikel leg ik uit wat jij kunt doen om deze in jouw voordeel te gebruiken! Leestijd: 5 minuten

Lees verder »

Meer online leren?

Evi Evers life- en business coaching

Verzoeken voor blog artikelen?

Wij schrijven voor jouw leven. Zijn er bepaalde onderwerpen die je graag uitgewerkt wilt zien of verdieping op een van onze recente blogs? Laat het ons weten en wij pakken het op!