fbpx

Jouw online programma voor all-round gedragsverandering

Een complete aanpak voor gedragsverandering op ieder vlak!

cursus-gedragsverandering

Een online zelfontwikkeling traject op basis van een selectie aan onderwerpen. 

Uitvoerbaar op eigen tempo en aan te vullen met persoonlijke contact momenten. 

Wekelijkse (video)lessen van mij waar ik je verdieping geef en aan het denken zet. 

Verkozen tot de nr. 1 cursus voor zelfontwikkeling (prijscategorie <€100)

Het nieuwe cursus platform is live!

Met de vakantiedagen die eraan komen, vond ik het tijd om het programma te upgraden. Vanaf heden is het dus ook mogelijk om de cursus via jouw telefoon te volgen. Via het vernieuwde platform kun je op jouw telefoon inloggen, de modules afronden en heb je rechtstreeks toegang tot de video’s. Ideaal voor op vakantie of tijdens het reizen. 

evi-evers-contact

Het leven is te waardevol om het niet vol met geluk en eigenaarschap te leven.

Tof om te zien dat je inmiddels op deze pagina bent aangekomen. De inhoud van deze cursus staat voor mij namelijk aan de basis van de levenskwaliteit die ik op dit moment ervaar. 

Als psychologe en persoon heb ik namelijk al veel gezien en meegemaakt. Ik heb mezelf vanaf trauma omhoog zien krabbelen en ik heb andere mensen mogen steunen met de ontwikkeling van hun leven. 

Het herpakken van controle, het loslaten van het verleden, het doorzetten naar zaken die écht belangrijk voor je zijn.. Waar je dan ook vandaan komt en waar je dan ook staat, het werken aan levenskwaliteit is voor mij een must in het leven. 

Precies om deze reden heb ik een laagdrempelig product gemaakt, met extreem hoge kwaliteit. Kwaliteit die al vele levens veranderd heeft en kwaliteit waarvan ik hoop dat dit het ook voor jou mag doen. 

Wat huidige deelnemers zeggen over het programma

cursus-gedragsverandering

Vanuit de kern naar het oppervlak

Er zijn veel online cursussen rondom zelfontwikkeling, toch durf ik te stellen dat deze cursus er met kop en schouders bovenuit steekt. 

Toen ik startte met het ontwikkeling van de cursus was mijn doel namelijk om zelfontwikkeling voor iedereen mogelijk te maken. 

Ik heb geprobeerd om de waarde die ik normaal in 1-op-1 trajecten aanbied, te vertalen naar een online programma waar jij en ik continu samen de interactie kunnen opzoeken. 

Een programma waarbij we starten vanuit de kern en vanuit daar uitbreiden naar de toepassing. Het programma brengt jou naar de persoon die jij wilt zijn en helpt je stapsgewijs om deze persoon ook daadwerkelijk te worden. 

Evi-Evers-Persoonlijke-groei

"Binnen het programma bepaal jij waar je naartoe wilt en begeleid ik je naar dit punt toe. Ik geef je de kennis en de vaardigheden om jouw toekomst te creëeren obstakels op te lossen."

– Evi Evers (coach & psycholoog)

cursus-gedragsverandering-leiderschap

Een dynamische aanpak naar een hogere kwaliteit van leven

Ik kan je nog honderden artikelen over leiderschap en zelfontwikkeling voorschotelen. Alle informatie zodat je vervolgens zelf aan de slag kunt. Toch is dat vaak niet hoe het werkt. 

We leven namelijk in een dynamische wereld met weerstand en factoren die ons testen. Factoren die binnen onszelf kunnen liggen en waarmee we ons zelf naar beneden halen, maar zeker ook factoren die van buitenaf komen. 

Relaties die we hebben ontwikkeld, maar we langzaam aan het ontgroeien zijn. Een positie die we hebben aangenomen op het werk, waar we eigenlijk niet tevreden mee zijn. Een onderdrukking die we onszelf opleggen, om maar binnen de norm te vallen. 

Wat dan ook de weerstand is waar je tegenaan loopt, het succes van ons programma is dat we dit meenemen. 

Binnen de modules bespreek ik obstakels met je voordat ze aanbreken en bereid ik jou voor op actie en overwinning voor wanneer ze aanbreken. 

Dit wat je zult gaan leren binnen het programma

Module 1: identiteit

Module 2: relaties

Module 3: gedrag

Inclusief bonus onderwerpen zoals eigenaarschap, persoonlijk leiderschap, zelfzorg en gedragsverandering na de cursus.

0
Programma deelnemers
0
Programma onderwerpen
0
Eindeloos plezier
cursus-gedragsverandering-leiderschap

Dit is wat jij zult leren in onze lessen

Veelgestelde vragen

Wanneer je jezelf inschrijft voor het programma zal je een mail ontvangen die jou toegang geeft tot onze online omgeving. In deze omgeving zijn alle onderwerpen geplaatst en zal jij wekelijks toegang tot een nieuw onderwerp krijgen.

Toegang tot het programma heb je levenslang. Het doel van het programma is om jou tools te geven waar jij de rest van jouw leven waarde uit kunt halen. Deze tools blijven levenslang beschikbaar voor jou, ook wanneer je hier later nog eens naar terug wilt keren.

Zeker! Het programma is dusdanig samengesteld dat het jou stap voor stap meeneemt in jouw eigen leven. In de (video)lessen geef ik jou de tools en het werkboek neemt je mee om dit ook echt toe te passen in jouw eigen leven. 

De meeste mensen in ons programma geven aan ongeveer 1-1,5 uur per week bezig te zijn met het weekonderwerp van de cursus. Dit geldt voor het bekijken van de videoles, het lezen van de theorie en het uitvoeren van de opdrachten.

Wanneer je wekelijks een uurtje kunt reserveren, zal het programma zeker bij jou aansluiten!

Ja! Wij zijn overtuigd van ons programma en zien dat het in de praktijk echt werkt. Voldoet het programma niet aan jouw verwachting, dan kun je tot 14 dagen na aankoop jouw volledige bedrag terug vragen.

Het programma aanvullen met nog meer persoonlijke aandacht?

Ik ben ervan overtuigd dat het programma op zichzelf jou al van een kwaliteit voorziet die jouw leven kan veranderen. Bekijk je wekelijks de videolessen en maak je tijd vrij om het werkboek in te vullen, dan zal je zeker antwoorden vinden die jou in de kracht van jouw leven kunnen zetten. 

Op een laagdrempelige en betaalbare manier geeft het programma jou enorm veel kwaliteit. Toch hebben wij gemerkt dat sommige deelnemers toch nog een stok achter de deur wilde of op een nog intensievere manier aan de slag wilde gaan met hun transformatie. Dit is waarom je de cursus kunt aanvullen met de praktijkdag of met een online traject met mij. 

Wil je eerst lekker starten op eigen tempo zonder verdere poespas? Start dan jouw programma!

Wat huidige deelnemers zeggen over het programma

Ben jij klaar om te zijn wie je wilt zijn?

Verandering is eng en deze angst houdt ons vaak tegen. Het remt ons in de dingen de we willen doen. Het remt ons in de persoon die we willen zijn. Het remt ons in het uitvoeren van hetgeen we willen uitvoeren. De angst voor verandering kost ons veel, terwijl verandering juist hetgeen is wat ons dichter bij ons zelf brengt. Wat gaat jouw keuze zijn? Stap jij dichter naar jezelf toe of blijf je leven in de weerstand? De keuze is aan jou.