fbpx

Een betere relatie met voeding en zelfbeeld

Evi-evers-life-coaching-leiderschap

In 2017 deed ik een bodybuilding wedstrijd en ontwikkelde ik een moeizame relatie met voeding.

Als geen ander begrijp ik dus hoeveel de relatie met voeding en de relatie met jezelf van je weg kan nemen. Ik heb vakanties gehad waarop ik niet kon eten wat ik wilde of juist veel meer at dan ik graag zou willen. Ik heb voeding en een vetpercentage mijn geluk laten bepalen, maar juist daardoor weet ik dat het ontzettend belangrijk is om los te komen van de voorwaarden en eisen rondom voeding. Juist om geluk te ervaren. 

In mijn coaching help ik vrouwen los te komen van hun huidige manier van diëten en leren omgaan met eten. Niet door alles los te laten, maar door jezelf en jouw relatie met voeding opnieuw uit te vinden. Laat mij je ondersteunen naar meer vrijheid. 

0 +

Jaren ervaring

0 +

Geholpen dames

0 +

Post competition

Wat anderen over de coaching zeggen

recensie-eetgedrag-life-coaching

Anne

Sinds ik onder begeleiding ben bij Evi voor mijn eetgedrag, voel ik mij zoveel zekerder in mijn keuzes en mijn zelfvertrouwen. Zowel op fysiek, als mentaal vlak staat ze me bij en biedt ze de gerichte oplossingen, tips en adviezen.

Evi heeft me vertrouwen gegeven in mijn proces, maar het belangrijkste van al: ze heeft me vertrouwen gegeven in mezelf.

recensie-life-coaching

Charissa

Evi is een professionele ruimdenkende en oprechte coach.Ze geeft eerlijk advies en begeleidt je heel duidelijk in jou problematiek.


Zowel fysiek als mentaal heeft evi mij geholpen en ik zou zonder haar begeleiding niet staan waar ik nu sta. Ze luistert geduldig en neemt altijd de tijd voor je om je te adviseren.

recensie-bodybuilding

Coqo

Evi biedt handvaten waarbij je zowel fysiek als mentaal stappen kan maken. Ze stelt je gerust als je gestresst bent, en komt altijd met gerichte oplossingen als de progressie of je gesteldheid even tegen zit.

Je kan haar echt vertrouwen.

Evi Evers life- en business coaching

Twee keer Europese kampioen-schappen en meer dan vijftig post competition trajecten

Als coach ben ik gestart met psychologie in de wereld van de bodybuilding. Ik merkte al vrij snel dat het meerendeel van de dames na een bodybuild wedstrijd problemen met voeding ontwikkelde. Ik heb vrouwen moeite zien krijgen met hun spiegelbeeld. Ik heb vrouwen de controle zien verliezen over voeding en ik heb vrouwen zien vechten om het leven terug te krijgen wat ze eerder ooit gehad hebben. 

Ik weet als geen ander wat een negatief zelfbeeld en een complexe relatie met voeding met je kunnen doen. Ook weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om dit op te lossen en hoe dit te doen. 

Ben je benieuwd of ik jou kan begeleiden? Informeer voor de mogelijkheden.

Een leven waarvan voeding onderdeel uitmaakt, in plaats van het leven is.

Meer flexibiliteit over voeding en beweging van ‘normale’ dagen tot sociale gelegenheden.

Meer begrip naar jezelf toe en oplossingen voor in de toekomst

 Meer rust en resultaat met minder moeite, energie en frustratie

Een persoonlijke aanpak zonder extreme wachttijden

Mijn coaching staat voor jouw traject. Dit wil zeggen dat we de zaken die goed gaan, vooral goed laten gaan en we aan de slag gaan met de zaken waar jij tegenaan loopt. 

Samen gaan we aan de slag om de ‘simpele dingen’ makkelijk te maken. Wil jij een traject met mij starten? Laten we dan een vrijblijvend gesprek inplannen om te kijken wat we samen kunnen bereiken!

Evi Persoonlijke Leiderschap