fbpx

Life coaching voor (jong)volwassenen

Evi Evers Coaching

Voldoening, geluk en prestatie kunnen allemaal samen gaan

Het leven heeft mij regelmatig getest op veerkracht en weerbaarheid. Juist daardoor weet ik hoeveel veerkracht en weerbaarheid we allemaal al in ons hebben.

In een samenleving die alsmaar sneller begint te draaien, kan het best lastig zijn om bij deze weerbaarheid stil te staan.

Met alle ontwikkelingen ontstaan er stromingen van ‘succes’, van ‘prestatie’, van ‘geluk’ en van ‘rijkdom’. Tegelijkertijd zouden deze stromingen allemaal wat van elkaar kunnen leren.

Ik geloof erin dat het leven gemaakt is om voluit te kunnen leven. 

Het leven van tegenwoordig is veeleisend, staat nooit stil en kan ons  makkelijk uit balans brengen. 

Laat mij je ondersteunen om deze balans te herstellen en te pieken in het leven. 

Lessen in focus, ontspanning, aandacht en coping

Gesprekken over de tevredenheid, toekomst en relaties

Meer begrip naar jezelf toe en de tools om begrepen te worden. 

 Meer resultaat met minder moeite, energie en frustratie. 

Evi Evers life- en business coaching

Hoeveel kost het je om te doen wat je doet?

De prijs van opgebrand zijn wordt alsmaar vaker betaald en ironisch genoeg zagen de meeste mensen dit achteraf toch ook ergens aankomen. 

Gevoelens die te lang zijn weg gestopt. Gedachten die nooit zijn uitgesproken. Een leven wat alsmaar door blijft gaan zonder rustpauzes. Ooit helpende gewoontes die al lang niet meer helpen.. en ga zo maar door. 

Het leven blijft door draaien, verleidingen en prikkels blijven aangeboden worden en jij staat er middenin. 

In mijn trajecten zoom ik samen met jou in op jouw leven en alle aspecten die hierin beïnvloedt worden. Samen zetten we stappen zodat jij kunt pieken in jouw leven.

Wat anderen over de coaching zeggen

Recensie life coaching

Marieke

De kracht van Evi is dat ze je een vertrouwd gevoel geeft en altijd op de juiste momenten betrokken is. Daarnaast is ze gezellig, werkt haar gevoel voor humor aanstekelijk en vind ik tijdens de gesprekken het vertrouwen in mezelf terug.

Hanneke-de-groot-lifestyle

Hanneke

De coaching heeft mij ontzettend geholpen met het accepteren van mezelf en het indelen van mijn leven hoe ik dat wil. Evi laat je eerlijk naar jezelf kijken, is oprecht en heeft het beste met je voor. 

recensie-life-coaching

Nathalie

De beste coach in mijn ogen! Wanneer je vast zit met jezelf of mentaal sterker wilt worden op alle vlakken, dan ben je bij Evi aan het juiste adres. Een hart van goud, het beste luisterend oor en een enorme hulp!

Wij gaan samen opzoek naar hoe jij jezelf gelukkig maakt

Er is namelijk maar één iemand die jou gelukkig kan maken en dat ben jij zelf.

Hoe cliché het ook klinkt; alles wat je nodig hebt, zit al in je. Tijdens onze gesprekken bundel ik dan ook mijn kennis en ervaring om alles wat jij hebt op de juiste manier tot uiting te laten komen. 

Tijdens onze gesprekken structureren we jouw leven opnieuw. We kijken kritisch naar wat jij nu doet en hoe dit bijdraagt aan wat je hebt of juist naar wat momenteel ontbreekt. 

Wat moet je loslaten en waar ga je jezelf juist aan vastgrijpen? Waar ga je inspannen en waar moet je juist ontspannen?

Wij werken samen aan de toekomst die jij voor ogen hebt.

evi-evers-coaching

Jazeker! Ik geloof in duurzame coaching samenwerkingen en daarvoor is een coaching ‘klik’ voor mij essentieel. De kick-start gesprekken geven mij de kans om jou beter te leren kennen en vice versa. 

.. en geen zorgen, zelfs na een goed gesprek zit je nergens aan vast!

Voor mijn life- en performance coaching werk ik zowel met trajecten (op abonnement basis) als met losse coach sessies (€150 per sessie).

Hoe meer sessies je afneemt, des te meer korting je zult ontvangen op jouw volledige pakket. Ben jij benieuwd naar wat jouw traject zou kosten? 

Vraag de prijs voor jouw traject aan

Vanaf ons kennismakingsgesprek zullen we vaak dezelfde maand nog aan de slag kunnen! 

*Door de drukte in aanvragen kan de wachttijd per periode verschillen

Plan hier alvast jouw intake in

Je zit nooit langer vast aan een samenwerking dan is afgesproken.

De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en bij afgesproken trajecten zal je altijd de mogelijkheid hebben om na het traject te verlengen of te stoppen. Dit zal altijd in overeenstemming gebeuren. 

Je kunt het beste via de contact pagina even een mailtje sturen met jouw interesse en beschikbaarheid. We kunnen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om te bespreken hoe we van start gaan!