fbpx

Waarom ik jou kan helpen bij jouw vraag?

Logo-Evi-Evers-life-performance-coaching

Over mij

Vanaf een jonge leeftijd werd ik al geconfronteerd met de essentie van het leven. Met de kwetsbaarheid van gezondheid en het in stand houden van vooroordelen. Het menselijk gedrag is altijd een grote fascinatie voor me geweest. Waarom doen mensen wat ze doen? En waarom doen ze soms juist wat ze niet zouden moeten doen? Vanuit deze fascinatie was de opleiding psychologie een snel gemaakte keuze.

Met een flink wat praktijk ervaring, meerdere opleidingen binnen de psychologie en honderden succesvolle trajecten- is dezelfde passie nog steeds daar. Ik wil begrijpen waarom jij doet wat je doet. Waarom een organisatie zo loopt als dat hij loopt. Om het vanuit daar samen met jou te verbeteren. Om prestatie te verbeteren, weerstand te verlagen en levensgeluk te verhogen. 

Dit is waarom ik zo van mijn werk houd

recensie-sta-je-vrouw-coaching

Iets wat therapieën niet voor mij konden betekenen, heeft Evi in haar cursus wel weten te doen. Eindelijk begin ik mezelf beter te begrijpen en de redenen waarom ik bepaalde dingen denk of doe!

recensie-life-coaching

De beste coach in mijn ogen! Wanneer je vast zit met jezelf of mentaal sterker wilt worden op alle vlakken, dan ben je bij Evi aan het juiste adres. Een hart van goud, het beste luisterend oor en een enorme hulp!

Recensie life coaching

De kracht van Evi is dat ze je een vertrouwd gevoel geeft en altijd op de juiste momenten betrokken is. Daarnaast is ze gezellig, werkt haar gevoel voor humor aanstekelijk en vind ik tijdens de gesprekken het vertrouwen in mezelf terug.

Logo-Evi-Evers-life-performance-coaching

Ik weet hoe waardevol iedere seconde is, daardoor weet ik ook hoe belangrijk het is om iedere seconde te leven.

Vroeg in mijn leven kreeg ik te maken met leven, dood, verlies en rouw. Door al deze ervaringen weet ik hoe ontzettend belangrijk het is om het leven te leven met een minimale ‘8’ in jouw achterhoofd. 

Het leven is namelijk te kort om de dagen af te tellen op een 6. 

Als coach streef ik ernaar om jouw levenskwaliteit te laten stijgen. Van eigen effectiviteit, tot voldoening, tot prestatie. Van werk, tot privé. 

Mijn wens voor jou is een leven waarbij jij met enthousiasme opstaat en ‘s avonds met voldoening in jouw bed ligt. 

We hebben allemaal een geschiedenis, een verleden en een verlangen. 

Als coach en psychologe zet ik me in om deze in jouw voordeel te gebruiken.

Kennismaken?

Hoogstwaarschijnlijk heb je tientallen vragen voordat je in jezelf durft te gaan investeren. Om deze vragen te beantwoorden kunnen we heen en weer blijven mailen- of we kunnen deze online bespreken. Op en manier dat we ook meteen kennis kunnen maken. Mijn voorkeur gaat uit naar de virtuele bak koffie. Op die manier weet jij meteen waar je aan toe bent. En weet ik wie ik voor me heb. Proberen?

Logo-Evi-Evers-life-performance-coaching

Contact gegevens

Evi Evers Coaching

Laanakkerweg 2B, 4131 PA Vianen

Email: contact@evievers.nl

Whatsapp: +316 15868942