fbpx

Een enorme passie voor high performance

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door prestatie en de factoren die dit versterken of juist tegenwerken. Als kind was ik goed in veel dingen. Ik speelde hockey op hoog niveau tot dat de externe druk te hoog werd en mijn prestatie eronder leedt.

Later merkte ik hetzelfde terugkomen in ondernemerschap en topsport. Ik heb druk nodig om te presteren, maar teveel externe druk pushte me over de rand. 

Tegenwoordig help ik als performance psychologe mensen met het vinden en creëeren van de juiste druk voor prestatie.

Een zone waarin we precies voldoende druk ervaren, onze kwaliteiten kunnen gebruiken, tekortkomingen ons niet beperken en we randvoorwaarden voor onze gezondheid zo inkleuren dat we topprestaties kunnen (blijven) leveren.

evi-evers-business-coaching

Herken jij jouw optimale zone?

Iedere persoon heeft zijn/haar eigen voorkeuren wanneer het neerkomt om prestatie. Mijn baan is om mensen de juiste omstandigheden te laten creëren zodat ze in metaforische trainingen én wedstrijden optimaal kunnen presteren.

Excelleren in training

Deze persoon presteert beter in omstandigheden waar de druk minder hoog is. Waar ruimte is om fouten te maken en de lat intern en extern lager ligt. De beste wedstrijden speelt deze persoon in training.

Excelleren in wedstrijden

Deze persoon presteert beter in omstandigheden waar de druk hoger is. Waar ruimte de lat hoog ligt en er minder ruimte is voor fouten of speling. De beste wedstrijden speelt deze persoon tijdens belangrijke wedstrijden.

Wat anderen zeggen over de samenwerking

Evi is doortastend en geeft op een zachte en gepaste manier het juiste advies. Ze denkt verder na over jouw eigen vragen waardoor je extra stappen zet en meer groei kan genereren. Samenwerken met Evi is vlot, flexibel, doelgericht en verrijkend.

– Annelies Ysebaert

Eigenaar kunstgallery Ysebaert

Gallery-Ysebaert-business-coaching

Evi heeft me enorm geholpen. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook zakelijk. Ze is open, eerlijk, direct en toegankelijk.

– Sanne Jans

Brand Strategist, SJANS

recensie-life-coaching

Naast vele inzichten heeft Evi me vooral het vertrouwen en de tools gegeven om ook echt iets met die inzichten te doen. Haar betrokkenheid in combinatie met haar kennis zorgt er voor dat iedereen die met haar samenwerkt hier gegarandeerd veel waarde uit haalt.

– Hanneke de Groot

Zelfstandig coach

Hanneke-de-groot-stajevrouw-coach

Mijn aanpak richting High Performance

Ik geloof dat hetgeen mij onderscheidend maakt in deze branche mijn oog voor de kracht van het individu is. Ik zet ondernemers in hun kracht en laat hen de leiding over hun onderneming nemen.

Krachten
benutten

Iedere individu heeft haar eigen krachten en talenten. Krachten die zo dicht bij de kern liggen, dat ze bijna vanzelf lijken te gaan. Ik geloof erin dat iedere onderneming moet kunnen leunen op deze krachten.

Competenties ontwikkelen

Het ontwikkelen van competenties. Het voorkomen van valkuilen. Het verbeteren van processen. Dit is waar de groei ligt. Als ondernemer ben jij jouw eigen instrument. Jouw zwaktes dienen nooit de zwaktes van jouw onderneming te moeten worden.

Leiding
geven

Leiding geven aan jezelf en leiding geven aan anderen. Afspraken met jezelf maken en deze ook nakomen. Voorwaarden voor topprestatie kunnen invullen en deze kunnen uitvoeren. Actie kunnen nemen en hierop evalueren.

Let's talk high performance

Wanneer je hier bent aangekomen, weet je waarschijnlijk al dat je meer uit jouw prestatie wilt halen. Je bent iemand die op de top van haar kunnen wilt presteren en iedere kans wilt aangrijpen om zichzelf nog verder te verbeteren. Die passie delen we. Plan jouw analyse gesprek we in gesprek kunnen naar jouw topprestatie.