fbpx

Passie voor High Performance

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door prestatie en de factoren die dit versterken of juist tegenwerken. Als kind was ik goed in veel dingen. Sportief, goed in voetbal en toen ik switchte naar hockey mocht ik al snel meespelen met de hogere teams. Het niveau werd uitdagender, mijn enthousiasme groter. Tot het moment dat ik in de Dames 1 kwam. Meer publiek en meer druk vanuit de coaches.

De druk om te moeten presteren werd hoger, de omstandigheden waarin ik kon uitblinken verdwenen en mijn liefde voor hockey verdween. 

Later merkte ik hetzelfde terugkomen toen ik competitief de fitness wereld in stapte. Ik presteer goed onder druk, maar op een bepaald punt keerde dit zich tegen mij. 

Als mens hebben we allemaal onze zone waarin we optimaal presteren.

Een zone waarin we precies voldoende druk ervaren, onze kwaliteiten kunnen gebruiken, tekortkomingen ons niet beperken en we randvoorwaarden voor onze gezondheid zo inkleuren dat we topprestaties kunnen (blijven) leveren.

evi-high-performance-psychologie

Wat anderen zeggen over de samenwerking

Evi is doortastend en geeft op een zachte en gepaste manier het juiste advies. Ze denkt verder na over jouw eigen vragen waardoor je extra stappen zet en meer groei kan genereren. Samenwerken met Evi is vlot, flexibel, doelgericht en verrijkend.

– Annelies Ysebaert

Eigenaar kunstgallery Ysebaert

Gallery-Ysebaert-business-coaching

Evi heeft me enorm geholpen. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook zakelijk. Ze is open, eerlijk, direct en toegankelijk.

– Sanne Jans

Brand Strategist, SJANS

recensie-life-coaching

Naast vele inzichten heeft Evi me vooral het vertrouwen en de tools gegeven om ook echt iets met die inzichten te doen. Haar betrokkenheid in combinatie met haar kennis zorgt er voor dat iedereen die met haar samenwerkt hier gegarandeerd veel waarde uit haalt.

– Hanneke de Groot

Zelfstandig coach

Hanneke-de-groot-stajevrouw-coach

Mijn aanpak richting High Performance

Ik geloof dat hetgeen mij onderscheidend maakt in deze branche mijn oog voor de kracht van het individu is. Ik zet ondernemers in hun kracht en laat hen de leiding over hun onderneming nemen.

Krachten
benutten

Iedere individu heeft haar eigen krachten en talenten. Krachten die zo dicht bij de kern liggen, dat ze bijna vanzelf lijken te gaan. Ik geloof erin dat iedere onderneming moet kunnen leunen op deze krachten.

Competenties ontwikkelen

Het ontwikkelen van competenties. Het voorkomen van valkuilen. Het verbeteren van processen. Dit is waar de groei ligt. Als ondernemer ben jij jouw eigen instrument. Jouw zwaktes dienen nooit de zwaktes van jouw onderneming te moeten worden.

Leiding
geven

Leiding geven aan jezelf en leiding geven aan anderen. Afspraken met jezelf maken en deze ook nakomen. Voorwaarden voor topprestatie kunnen invullen en deze kunnen uitvoeren. Actie kunnen nemen en hierop evalueren.

Let's talk High Performance

Interesse in een samenwerking of vragen? Stel ze hieronder.