fbpx

Coach, psychologe, ervaringsdeskundige

Evi Evers life- en business coaching

Over Evi

Als coach is Evi inmiddels een gevestigde naam in de fitness wereld en tegenwoordig flink aan de weg aan het timmeren op gebied van geluk, zelfmanagement en persoonlijk leiderschap. 

Vanaf een jonge leeftijd werd Evi al geconfronteerd met de essentie van het leven en verschillen binnen de maatschappij. De fascinatie voor het menselijke brein, motivatie en het creëeren van geluk leidde al vroeg tot de keuze voor een opleiding als psychologe.

Deze opleiding vulde zij aan de opleiding ‘Sports And Performance Coaching’, alsmede een cursus ‘gespreksvoering rondom suïcidaliteit’ bij 113 zelfmoordpreventie.  

Met een bak aan kennis en ervaring werkt Evi sinds 2017 als zelfstandig coach en heeft ze inmiddels al honderden mensen mogen begeleiden naar meer geluk, voldoening en krachtig. 

Anno 2021 is zij volledig gevestigd als live- en business coach en geeft zij cursussen, lezingen, trainingen en tientallen coach sessies per maand.

Missie en visie

“Ik weet hoe waardevol iedere seconde is, daardoor weet ik ook hoe belangrijk het is om iedere seconde te leven.”

Vroeg in mijn leven kreeg ik te maken met leven, dood, verlies en rouw. Door al deze ervaringen weet ik hoe ontzettend belangrijk het is om het leven te leven met een minimale ‘8’ in jouw achterhoofd. 

Het leven is namelijk te kort om de dagen af te tellen op een 6. 

Als coach streef ik ernaar om jouw levenskwaliteit te laten stijgen. Van eigen effectiviteit, tot voldoening, tot prestatie. Van werk, tot privé. 

Mijn wens voor jou is een leven waarbij jij met enthousiasme opstaat en ’s avonds met voldoening in jouw bed ligt. 

We hebben allemaal een geschiedenis, een verleden en een verlangen. 

Als coach en psychologe zet ik me met veel passie in voor die wensen die jij in het leven hebt.

0 +

Opleidingen in de psychologie

0 +

Jaren coach ervaring

0 +

Trajecten en gesprekken

Zij gingen jou al voor

recensie-sta-je-vrouw-coaching

Iets wat therapieën niet voor mij konden betekenen, heeft Evi in haar cursus wel weten te doen. Eindelijk begin ik mezelf beter te begrijpen en de redenen waarom ik bepaalde dingen denk of doe!

recensie-life-coaching

De beste coach in mijn ogen! Wanneer je vast zit met jezelf of mentaal sterker wilt worden op alle vlakken, dan ben je bij Evi aan het juiste adres. Een hart van goud, het beste luisterend oor en een enorme hulp!

Recensie life coaching

De kracht van Evi is dat ze je een vertrouwd gevoel geeft en altijd op de juiste momenten betrokken is. Daarnaast is ze gezellig, werkt haar gevoel voor humor aanstekelijk en vind ik tijdens de gesprekken het vertrouwen in mezelf terug.

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou zou kunnen doen?

Ik stuur je zo snel mogelijk een berichtje terug!

Evi Evers Psychologie