fbpx

Op een missie voor ultiem leiderschap

Tijdens onze Speciale Operatie praktijkdag combineren we psychologie met principes uit de Special Forces en brengen we jou dichter bij jezelf, jouw karakter, jouw gewoontes en jouw leven.

De-meest-praktische-leiderschapstraining-van-Europa

Je leert jezelf pas echt kennen in scenario's waar je met jezelf geconfronteerd wordt.

Als mens zijn we getraind in aanpassen en integreren. We zijn een onderdeel van de groep en worden daardoor steeds meer als de groep.

We zijn gesetteld op onze eigen plek, hebben onze eigen rollen,  onze eigen overtuigingen en herhalen dagelijks de routines die ooit eerder gevormd zijn. 

Het leven kan zo stug worden, terwijl we als mensen juist willen blijven veranderen.  

Tijdens onze praktijkdag breken we jou los van alles wat vanzelfsprekend lijkt, om te kunnen zijn wie je echt wilt zijn. 

…Leven is vrijheid

Een dag voor een Unit van winnaars!

Scenario training op leiderschap door experts uit de Special Forces

Gewoonte doorbrekende coaching waarmee jij jezelf in jouw kracht kunt zetten

Afscheid van het verleden, het doorbreken van barrières en het streven naar de toekomst

Een groep van 30 winnaars die met jou over de eindstreep gaat!

Ben jij een doener of een denker?

De waarheid is dat we naarmate we ouder worden gaan we meer denken en als gevolg daarvan minder doen. We denken na over onze rollen, maar veranderen deze niet. We denken na over onze ambities, maar jagen ze steeds minder achterna. We denken na over dromen, maar stoppen met werken aan onze dromen. 

Het grootste deel van onze hedendaagse wereld speelt af in ons hoofd. En het gevaarlijke hieraan? Het verlamd ons van alles wat we JUIST willen doen.

Herkenbaar?

Wij dagen je uit om over te gaan tot actie. Om na te denken over wat je wilt en daar vervolgens ook voor te gaan. Om actie bij het woord te voegen en woord bij de daad. 

Om de verantwoordelijkheid te pakken over de toekomst die voor jou ligt en om het leven te gaan leven op een manier die bijdraagt aan jouw doelen.

De oplossing ligt binnen handbereik.

De echte oplossing gaat namelijk niet over meer denken. De oplossing gaat over meer weten om vervolgens meer te handelen.

De oplossing gaat over een kickstart in de goede richting. Over de confrontatie met de strategieën die je gebruikt om binnen de sociale norm te vallen en over de acties die je onderneemt waarmee je jouw eigen ruiten blijft ingooien.

We hebben allemaal onze gewoontes die ons weerhouden van hetgeen we echt willen. Het lastige is dat we vaak niet inzien wat deze gewoontes nou zijn.

Een gebrek aan tijd, een gebrek aan confrontatie, een gebrek aan inzicht, een gebrek aan reflectie.. wat het dan ook is, op dit moment vormt het de barrière tussen jou en jouw doelen. 

Het maakt jouw leven een zesje, terwijl jij eigenlijk op een 8 wilt leven.

Met onze dagtrainingen geven wij 30 deelnemers de kans om het opereren in de safety zone achter zich te laten en boven zichzelf uit te stijgen naar de zone waar geluk en resultaat zich bevinden. 

 

Complete verandering in één dag

De SF experience was een enorm waardevolle ervaring. Je wordt vanaf minuut 1 uit je comfort zone getrokken en in een situatie gebracht waarin geen ruimte is voor ego’s en maskers.

Daardoor ontdek je al snel op welke sterke karakter eigenschappen je altijd terug kunt vallen en op welke punten je je nog kunt ontwikkelen.

ROSANNE VAN STAALDUINEN

Wat een geweldige dag! 

Mooi om te zien dat stresssituaties buiten je comfort zone zorgen voor een directe terugval naar je eigen niveau van training.

Maar hoe verbeter je iets wat je niet ziet maar wat er wel zit?

Door jezelf in een nieuwe situatie te brengen: dat doen ze heel goed!

RICK ZUIDBROEK

Een geweldig team van ervaren professionals die je op een heel respectvolle wijze late ervaren wat echt persoonlijk leiderschap is.

Hoe kom over op anderen, wat is discipline, kort en bondig communiceren, wie ben jezelf en hoe handel jij in stressvolle situaties? Zeer waardevol en ik kan hun aanpak zeer aanbevelen.

Rogier Schulmeister

Speciale-operatie-dag-fort-spijkerboor

Degene die de leiding niet pakt, zal eindigen als een volger.

Op een prachtige locatie in Westbeemster organiseren wij onze Speciale Operatie dagen.

De meeste mensen blijven graag binnen hun comfortzone, niet wetende dat zij hierdoor nooit de vaardigheden buiten hun comfortzone trainen.. 

Het gevolg? Het leven overkomt ze, resultaat stagneert en een gebrek aan zelfvertrouwen en controle overheerst.

Het feit dat jij nog steeds aan het lezen bent, zegt me dat jij voor een ander resultaat gaat..

Tijdens onze scenario trainingen gaan we aan de slag met het comfortabele binnen het oncomfortabele. Een training die jou zelfvertrouwen en kracht geeft voor alles wat op jouw pad komt. 

De eerst volgende datum: 20 mei 2021

Tijd: 09.00u – 17.00u  

Een dagprogramma vanuit de kern naar actie

Dagdeel I: een overwinning op psychologie

Dagdeel II: een overwinning met de special eenheid

Deze extra's ontvang jij bij aanschaf van jouw dagticket!

Normaal €799,- nu voor de helft van de investering!

De kosten van dit programma zijn tevens op te geven als opleidingskosten bij jouw werkgever*

Dit zijn jouw trainers tijdens de praktijkdag

Een volledige dag met een team van experts dat zich inzet voor jouw ontwikkeling

Kevin Landman

Kevin is een uitstekend coach en NLP practitioner. Met zijn talloze technieken, zal hij tijdens de praktijkdag aan de slag gaan met overtuigingen die jou niet meer dienen en brengt hij jou naar een verhaal wat wél voor je gaat werken. 

Evi Evers

Evi is afgestudeerd psycholoog en hedendaags life- en business coach is zij de perfect fit naar jouw doelen. Met een flinke dosis aan kennis en ervaring zal ze jou deze dag ondersteunen om het verleden achter je te laten en te starten met het schrijven van de toekomst.

Unlimited you

De mannen van ‘Unlimited You’ zetten op deze dag hun kennis in om jouw weerbaarheid en (re)actie te vergroten. Een duo met 16+ jaar aan ervaring bij de speciale eenheden van politie en defensie die ze maar al te graag met jou delen. 

Met jouw unit naar de overwinning voor de toekomst!

In de afgelopen jaren zijn deze special force trainingen vooral gebruikt voor leidinggevende van miljoenenbedrijven en de toekomst van politie en defensie. Toch zijn dit niet de enige mensen die profijt van deze trainingen hebben.

De trainingen van deze dag geven je waardevolle tools om in het leven mee aan de slag te gaan. Van communicatie, tot kracht, tot samenwerking en evaluatie. 

Gedurende een hele dag trainen we jou op vlakken die voor de meesten niet inzichtelijk zouden zijn.

Met jouw dag-unit doormaken wij een dag vol actie, inzicht, respect en persoonlijke groei. 

Met ons team van experts staan we voor jouw succes.

30 plekken beschikbaar voor 20 mei

Op dit moment hebben we enkel een datum in mei vastgezet. Er zullen zeker andere data volgen. Heb jij alvast een voorkeur of interesse? Stuur me dan even een berichtje zodat ik je op de lijst kan zetten!

De kosten van de volledige dag bedragen €497,-. Deze kosten zijn voor ondernemers zakelijk af te trekken en voor mensen in loondienst regelmatig als opleiding kosten op te geven!

Ons programma is een officiële 09.00-17.00 ontwikkelingsdag.

Deze is verdeeld in twee dagdelen: een ochtend en een middag dagdeel. Eén dagdeel zal toegewijd zijn aan ons coaching deel, bij het andere dagdeel ga je de praktijk in. Een bourgondische lunch zal het programma rond de middag onderbreken om weer even op te laden!

Jazeker! Wij houden afstand waar mogelijk en zorgen voor extra hygiëne maatregelen bij ons praktijk dagdeel. Daarnaast dient iedere deelnemer een negatieve COVID-test mee te brengen en krijg je bij een positieve test gewoon jouw geld terug.

Wij werken in twee groepen van maximaal 15 personen. De ene groep zal in de ochtend starten met het coach dagdeel en de andere groep start direct in de praktijk. Deze groepen zullen na de lunch rouleren.

Bedrijven en groepen kunnen vanaf 25 personen ons aanbod afnemen voor een eigen groep. Bij interesse kun je ons via dit contactformulier een aanvraag versturen. 

Het is aan jou. Doorbreek jij de cirkel?

De harde realiteit is dat sommige van jullie heel dit stuk hebben gelezen, om vervolgens geen actie te ondernemen en hetzelfde resultaat te blijven boeken’. Het mooie is dat er tegelijkertijd ook enkele personen zijn die besluiten de kans te pakken en hun leven om te gooien. 

De wereld blijft veranderen en de aanpassers worden winnaars.

Wat is de waarde van persoonlijke vrijheid? Tijdens onze exclusieve dag focussen we ons op jouw proces.

Een dag vol training, praktijk en aanmoediging voor een eenmalige investering. Makkelijker kunnen wij het niet maken. 

De keuze is nu aan jou. Stap jij in voor resultaat of stap je uit om te blijven proberen?

Limited spots available.