fbpx

Een virtueel bakkie koffie?

We kunnen heen en weer blijven mailen- of we kunnen wat tijd inplannen om met elkaar in gesprek te gaan. Mijn voorkeur gaat uit naar het tweede. Op die manier weet jij meteen waar je aan toe bent. En weet ik wie ik voor me heb. Proberen?

Jij kiest de dag en jouw koffie. Ik ontmoet je online!

Voor onze virtuele bak koffie kun jij zelf een datum plannen. Lekker makkelijk, rechtstreeks in mijn agenda. Jij kiest de datum, jij plant hem in, ik keur hem goed en ik stuur jou en bevestiging van de afspraak. 

Ben je toch verhinderd? Dat kan gebeuren. Wel zou ik het waarderen wanneer je dit mij even laat weten. Op deze manier kan ik deze virtuele bakken koffie waardevol blijven besteden!

Wat 'een bakkie koffie' voor anderen heeft gedaan

Evi heeft me met één coaching call enorm op weg geholpen. Ze stelde goede vragen en wist me met dat ene telefoontje zo te aarden en tot rust te brengen.

– Lieke van Fastenhout

recensie-virtuele-bak-koffie

Evi wist mij de juiste vragen te stellen, de handvatten mee te geven die ik nodig heb en aan te zetten tot het nemen van actie. Ze is eerlijk, oprecht geïnteresseerd, enthousiast en enorm goed in het leveren van waarde.

– Caressa van Leussen

Life-coaching-recensie

De beste coach in mijn ogen. Wanneer je vast zit met jezelf of mentaal sterker wilt worden op alle vlakken, dan ben je bij Evi aan het juiste adres. Een hart van goud, het beste luisterend oor en een enorme hulp!

– Nathalie Soons

recensie-life-coaching
Logo-Evi-Evers-life-performance-coaching

Zit ik hierna ergens aan vast?

Nee. Met meerdere informatieve aanvragen per week merkte ik dat de efficiëntie in contact ver te zoeken was. Tegenwoordig los ik dit met de ‘virtuele bak koffie’ op. Een manier waarmee jij meteen kwaliteit van mij ontvangt en ik mijn kwaliteit geef aan mensen die écht willen. Wanneer jij niet wilt veranderen, kan ik namelijk niks voor je doen. En wanneer jij blijft zoeken naar de juiste omstandigheden, dan vrees ik dat het nooit de juiste omstandigheden gaan zijn. 

Ik maak graag mijn tijd vrij voor een virtuele bak koffie met jou. Het enige wat ik vanuit jou hierin nodig heb- is een vraag en de wil om met die vraag aan de slag te gaan. Onder deze voorwaarde kan één kop koffie een toekomst veranderen.